COOLIFTING

WAT IS COOLIFTING BEAUTYGUN?

CooLifting95 €

DE INGREDIENTEN

– GEHYDROLISEERDE TARWEPROTEÏNEN:  Tarwe staat symbool voor kracht en evenwicht. Het is rijk aan vitamine E en werkt versterkend op de huid. Het is een bron van aminozuren en eiwitten, het zijn de bouwstenen van de huid en geven stevigheid.

– HYALURONZUUR:  voedend & verstevigend

– DYNALIFT:  Dit is een blend van peptiden. Deze zorgen voor een microlift. Het geeft een onmiddellijk en duurzaam aanscherpend effect, resulterend in gladheid en een mooie uitstraling van de huid.

 

– KORENEXTRACT:  Werkt sterk anti-aging, verstevigend en anti-rimpel. 


Vorige slide
Volgende slide

HET CONCEPT

De Coolifting pistolen schieten onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur op de gezichtsweefsels.
Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen.

Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden.

HET GEVOLG

De CooLifting-behandeling genereert een dubbel effect:
– Onmiddellijk effect (lifting): maakt de huid glad, verbetert de helderheid, brengt de huidtint opnieuw in balans, verwijdert oppervlakkige rimpels en vermindert diepe rimpels.
– Blijvend effect (verjongend): stimulatie van collageen en elastine, regeneratie van de huid en verbetering van de huidtextuur en -kwaliteit.

DE RESULTATEN 

De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen.

Met een langdurig verjongend effect tot gevolg. Een totale anti-aging kuur bestaat uit 8 behandelingen gaande over 8 weken bij je huidtherapeute.
Daarna is er een onderhoud aangewezen van 1x in de 4 tot 6 weken.